NAM opent haar deuren op zaterdag 23 april in Assen

Wilt u weten waar aardgas zich in de ondergrond bevindt? Hoe een gaswinningslocatie eruit ziet? En wat er in het hoofdkantoor van NAM in Assen gebeurt?

Op zaterdag 23 april van 10.00 uur tot 16.00 uur opent NAM de deuren van haar hoofdkantoor aan de Schepersmaat 2 in Assen. U bent op deze dag van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen in de wereld die achter energie schuilgaat.

Programma
Het programma is informatief en interactief. Het is een combinatie van zien en beleven. Elk half uur zijn er rondleidingen. Er is een informatiemarkt voor volwassenen met tegelijkertijd een speurtocht voor de kinderen. Buiten tonen we groot materieel zoals een onderhoudsinstallatie van een gasput. Buiten zijn ook proefjes voor kinderen en volwassenen, zo maakt u op speelse wijze kennis met energie en techniek. We geven meerdere keren per dag diverse kennissessies of mini-colleges die u bij kunt wonen. Tijdens de open dag kunt u ook een echte NAM gaswinningslocatie bezoeken in Assen bij Witten. We hebben dus een vol programma voor jong en oud.

Voor meer gedetailleerde tijden en activiteiten klikt u op ‘Programma’.

Bereikbaarheid
Er is voldoende parkeergelegenheid op de parkeerplaatsen bij NAM. Ook op de fiets komen is geen probleem; u bent dan in ieder geval zeker van een parkeerplek.

Adres: Schepersmaat 2 Assen
Contact: NAM-communicatie@shell.com

Belangrijk
  • Volwassenen wordt gevraagd een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.
  • Neem als entreebewijs de bevestiging die u per mail ontvangen heeft geprint mee.
  • Grote tassen mogen niet mee in het pand.
  • Graag instructies volgen van de parkeerregelaars en beveiligingsmedewerkers.

Aanmelden
U heeft helaas de online registratie voor dit evenement gemist. Als u nog wilt deelnemen aan de NAM Open Dag dan bent u van harte welkom en kunt u zich melden bij de receptie van de NAM.

Let op! Alle deelnemers dienen zich wel te kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs om toegang te krijgen tot het gebouw.